07 de novembre del 2016
El Nàstic obté el primer triomf de la temporada i supera el Mirandés amb un gol solitari de Muñiz (0-1)
L'equip tarragoní segueix cuer de 2a Divisió A, a cinc punts de la permanència, però aquest resultat l'omple de confiança per rebre dissabte el Getafe
El Nàstic ha estrenat el compte de victòries el dia en què estrenava l'equipació de color blau. Ha calgut esperar 13 jornades per veure imatges d'alegria de l'equip tarragoní al final d'un partit. Els de Vicente Moreno van ser superiors a un Mirandés que, amb quatre derrotes seguides, passa a ser un rival directe en la zona baixa de la classificació.

Àlex López va tenir l'ocasió més clara del Nàstic a la primera part, però es va entretenir massa quan podia rematar des de la frontal de l'àrea petita. La nota negativa de la primera meitat va ser la lesió de Cordero, que va haver de ser substituït per Cristian Lobato.

El conjunt tarragoní només ho va passar malament durant els primers deu minuts de la represa. El Mirandés va poder marcar amb una rematada de Salinas que va sortir a fora per molt poc. Però quan semblava que el partit es complicava, una contra ben conduïda entre Àlex López i Ferran Giner la va culminar Juan Muñiz. Tercer gol a la Lliga de l'asturià, que d'aquesta manera marcava davant del seu exequip.

Dos minuts després del gol, Álex Ortiz va poder empatar amb una rematada molt ajustada. Però el Nàstic es va fer fort en defensa i va passar poques angúnies. Vicente Moreno es mostrava molt il·lusionat per la victòria, tot i que va advertir que queda molta feina a fer.

El Nàstic continua cuer, amb la zona de salvació a cinc punts de distància. Dissabte rebrà la visita del Getafe al Nou Estadi. L'equip madrileny és, precisament, un dels equips que estan cinc punts per sobre dels tarragonins. Altafulla Ràdio sorteja entrada doble per aquest partit.