Esports
08 de novembre del 2016
El CFS Altafulla suma la cinquena victòria consecutiva de la temporada, i se situa al capdavant de la Divisió d’Honor Catalana
L’objectiu del tècnic, Arturo Tamurejo, és endur-se el títol aquesta temporada
L’objectiu d’assolir el títol podria convertir-se en una realitat aquesta temporada. Tot i que encara és massa aviat per fer previsions, l’equip Femení del CFS Altafulla ho té tot a favor per proclamar-se campió de lliga. La plantilla, liderada de nou per Arturo Tamurejo, ha encaixat a la perfecció, i a falta encara de polir alguns detalls, està demostrant a la pista el bon moment pel qual passa. Les altafullenques encara no coneixen la derrota i, després de sumar la cinquena victòria consecutiva aquest cap de setmana, són líders de la Divisió d’Honor Catalana amb 15 punts.

S’han imposat a casa per 4 a 1 a l’Escola Pia Nostra Senyora, un dels conjunts a batre aquesta campanya. Una victòria que se suma a d’altres de molt importants ja assolides que donen tranquil·litat a les altafullenques. Són conscients, però, de la dificultat de la categoria, i saben que no poden baixar els braços si volen mantenir-se a la part alta de la taula.

Aquesta jornada també ha aconseguit la victòria el conjunt Aleví Masculí de l’entitat. Ha guanyat per 5 a 2 al Laguna. No ha tingut tanta sort l’equip Infantil Masculí, que ha perdut per 7 a 5 a la pista del Futbolpax Tarragona.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla