Esports
Foto: Còrner groc-i-negre
14 de novembre del 2016
El CE Altafulla s’imposa per 2 a 6 al camp del cuer, el Cunit
L’objectiu del cos tècnic és situar-se entre els cinc primers classificats. Ara són vuitens amb 17 punts
El primer equip del CE Altafulla s’ha imposat amb solvència, per 2 a 6, aquest cap de setmana al camp del cuer, el Cunit. La màxima preocupació del cos tècnic groc-i-negre passava per la “possible relaxació i manca d’intensitat dels seus jugadors” davant d’un rival, a priori, inferior. De fet, el segon entrenador, Jordi Araus, ha reconegut que “la primera part ens ha costat fins els darrers 10 minuts quan la plantilla ha ofert el seu millor joc”. “Una línia –ha afegit- que s’ha mantingut fins al final de l’enfrontament”.

Era Nieto qui obria la llauna al minut 10, i fins el 28 el conjunt local no aconseguia el gol de l’empat. Una diana de Tommy tres minuts més tard, però, posava de nou els altafullencs per davant en el marcador. Pol Inglés feia el tercer i el quart, i Genís Cañas i Dani Serrano sentenciaven el partit amb el cinquè i el sisè definitius.

Els altafullencs acumulen una ratxa molt positiva. Tret de la derrota previsible al camp del líder, el Torreforta, la passada jornada, porten diversos partits sense perdre. Una situació que Araus ha valorat de manera molt positiva. Ha reconegut que “continuem creixent i cada partit fem un pas endavant amb la participació de tota la plantilla”.

Tant Jordi Araus com el primer entrenador, Luis Rosado, són conscients de la qualitat de la plantilla i estan disposats a “obligar-se a estar entre els cinc primers”. Jordi Araus ha insistit que “hem de ser ambiciosos i exigents perquè no ens serveix estar a la mitja taula i perquè si aquest equip entra a competir, no té límits”. Ara són vuitens amb 17 punts.
Jordi Araus, segon entrenador del CE Altafulla
Jordi Araus, segon entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla