21 de novembre del 2016
El CE Altafulla no falla i suma tres punts més davant el Santa Coloma que el catapulten al setè lloc
Els de Luis Rosado només se situen quatre punts per sota del tercer classificat, el Montblanc, ara amb 24
El CE Altafulla no ha fallat aquest dissabte al seu estadi i ha sumat 3 punts més davant del Santa Coloma de Queralt. Un resultat que el catapulta al setè lloc del grup 3 de la Tercera Catalana. L’Altafulla, que ha guanyat per un còmode resultat de 2 a 0, ha començat bé el partit quan al minut 22, l’altafullenc Genís Cañas anotava el primer gol al marcador.

No seria fins a la represa, però, que els altafullencs sentenciarien el partit. Al minut 52 de la segona part, Tommy Anguita ha engaltat l’esfèrica que ha acabat dins a la xarxa i ha fet pujar el segon a l’electrònic del Joan Pijuan.

Un partit, doncs, que l’Altafulla ha encarat molt bé des del començament i que ha deixat la porteria a 0, un fet que ha aplaudit el cos tècnic. El Santa Coloma no ha despertat cap inquietud de remuntar el partit en cap moment.

Després d’aquest resultat, el CE Altafulla puja fins a la setena posició amb 20 punts, sis victòries, dos empats i quatre derrotes. Tot i estar a 13 punts del líder Torreforta, els de Luis Rosado només se situen 4 punts per sota del tercer classificat, el Montblanc, ara amb 24. Cal recordar que el cos tècnic es fixa el cinquè lloc, com a mínim, per complir l’objectiu que s’ha plantejat per aquesta temporada. Ara per ara, el tenen a 1 punt, una plaça que ocupa el Valls Atlètic.

La propera jornada, la 13, l’Altafulla visitarà el camp de l’Arboç, el dissabte a un quart de 7 de la tarda, després que el conjunt del Penedès hagi rebut aquesta jornada un fort correctiu al camp del Torreforta, on ha encaixat cinc gols.