Esports
05 de desembre del 2016
Nova victòria del CFS Altafulla contra Les Corts Ubae per 3 a 2
Les noies no reprendran la competició fins el 17 de desembre a la pista del Jesús-Maria ja que la lliga s’atura pel Pont de la Puríssima
Aconseguir la victòria aquest cap de setmana era molt important per mantenir-se a la part alta de la taula. Una fita que ha tornat a assolir l’equip Femení del CFS Altafulla, que s’ha imposat per 3 a 2 a Les Corts Ubae.

Tot i començar l’enfrontament per davant en el marcador amb una diana d’Adriana Pérez, les altafullenques han hagut de remuntar un 1 a 2 en contra, que han acabat capgirant amb altres dos gols de Vanesa SanVicente, i Susana Mallén.

Malgrat la victòria, baixen un lloc a la taula i se situen en segona posició amb 22 punts. Ho fan, però, empatades amb el líder, el Sabadell, que acumula la mateixa puntuació amb un partit menys.

El proper rival a batre serà el Jesús-Maria. L’enfrontament, però, no tindrà lloc fins el proper dissabte 17 de desembre ja que la competició s’atura pel Pont de la Puríssima. El partit es disputarà a dos quarts de 6 de la tarda a domicili.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla