Esports
12 de desembre del 2016
Altafulla acollirà la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa en Elit el diumenge 2 de juliol
El municipi serà un dels nou escenaris del campionat mundial al costat de grans ciutats com Yokohama (Japó), Besançon (França), Magog i Edmonton (Canadà), Alanya (Turquia) i Sarasota (Florida)
Altafulla es convertirà el diumenge 2 de juliol en l’escenari internacional que acollirà la Copa del Món de Paratriatló, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Triatló. D’aquesta manera, el municipi del Baix Gaià serà un dels nou escenaris del campionat mundial que se situarà a l’alçada de grans ciutats com Yokohama (Japó), Besançon (França), Magog i Edmonton (Canadà), Alanya (Turquia) i Sarasota (Florida).

En aquest mateix dia, també es disputaria la Copa d’Europa de Triatló en la categoria Elit, una prova que es confirmarà al llarg d’aquesta setmana des de la Federació Espanyola, però que tot apunta que torni a ser Altafulla la seu per desenvolupar-la, després de l’èxit d’organització que va mostrar el municipi l’estiu passat.

Cal recordar que Altafulla va gaudir el passat 17 de juliol una gran festa del triatló en una localitat bolcada totalment amb l'esport. En el seu camí cap a convertir-se en seu del triatló dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, Altafulla va rebre una jornada plena del millor triatló nacional i internacional i ho feia en la Copa d’Europa per primera vegada.

Un dia complet que començava amb la disputa de les proves open, per a continuació albergar la cinquena i última prova classificatòria per al Campionat d'Espanya de Triatló en categoria elit. En una intensa jornada, al migdia arrencava la disputa d'una nova ronda de la Copa d'Europa de Triatló ETU, al mateix temps que el Campionat Mediterrani. Títols en joc que deixaven un gran bagatge per al triatló català i espanyol, que va certificar el bon moment que travessa aquest esport. Un esdeveniment inoblidable que continua la via d'un municipi que presenta una òptima organització, que se supera any rere any.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla ha rebut per al desenvolupament d’aquest esdeveniment esportiu, de caràcter internacional, un total de 9.000 euros en subvencions; 6.000 provinents de la Diputació de Tarragona, i 3.000 més del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades