Esports
13 de desembre del 2016
Últimes places lliures per participar a la VI Marxa dels Castells del Baix Gaià
A hores d’ara queden 120 inscripcions disponibles, i l’organització calcula que s’esgotin en els propers tres o quatre dies
El ritme d’inscripcions a la sisena edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià està sent més que positiu. L’organització reconeix sentir-se “desbordada” per la gran resposta de participants. I és que, segons ha explicat el responsable de la competició, Guillermo Alonso, a falta de més d’un mes per a la seva celebració, només queden 120 places lliures. Les inscripcions es van obrir el passat 1 de desembre, i la previsió és que s’esgotin en els propers tres o quatre dies.

Enguany la cita tindrà lloc el proper 29 de gener a partir de dos quarts de 9 del matí des d’Altafulla, i recorrerà el Castellot, Ardenya, El Catllar, Sant Simplici, i Tamarit, per tornar de nou a Altafulla.

El preu fins el 6 de gener –dia en què es preveu que ja s’hagin exhaurit les places lliures- és de 22 euros. Aquelles persones que no s’hi hagin inscrit i que hi estiguin interessades poden fer-ho a través dels portals webs www.altafulla.cat i www.athleticevents.net , o de forma presencial, a la Gelateria La Perla d’Altafulla i a Bikila a Tarragona.

La marxa té una durada estimada de 7hores i mitja, i un recorregut d’uns 22 quilòmetres. L’activitat culminarà amb una botifarrada i calçotada popular en arribar a la meta, al parc del Comunidor.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades