Esports
13 de desembre del 2016
Un empat a 0 al camp del Gandesa dóna un cop de moral al Catllar
El nou tècnic, Ismael Sánchez aposta per “un equip molt defensiu que tanqui la porteria”
L’empat a 0 contra un dels rivals forts de la categoria com és el Gandesa dóna força al CE El Catllar per continuar mirant endavant. Després d’un inici de temporada complicat sense conèixer la victòria i amb molts canvis al capdavant de la banqueta, els catllarencs han rebut un cop de moral aquest cap de setmana sota les ordres d’Ismael Sánchez. El nou tècnic ha qualificat de “molt bon resultat” l’empat d’aquest diumenge en un camp “difícil”. Ha parlat de la importància de “mantenir la porteria a zero”, i ha reconegut, fins i tot, haver tingut “diverses ocasions per endur-se la victòria”.

Ismael Sánchez agafa les regnes del primer equip després de la destitució de Diego Pérez. Arriba en un moment en què “els jugadors –explica- estan moralment força fotuts”, però diu “tenir les idees clares, i que la plantilla està responent molt bé”. Ha destacat que es tracta “d’un bon grup i molt compromès”.

Sánchez explica que “tenim l’estratègia força treballada, i que cal estudiar cada rival”. Les alternatives són limitades, “tenint en compte que són últims a la classificació del grup 6 de la Segona Catalana, amb només 6 punts, molts gols en contra i pocs a favor”. El nou tècnic, doncs, aposta per “un Catllar molt defensiu que tanqui la porteria”.

Tot i estrenar-se enguany a la Segona Catalana, Ismael Sánchez té un gran bagatge al futbol territorial tarragoní. Ha estat al capdavant de diferents conjunts durant els darrers anys, com són l’Atlètic Valls o La Selva.

Aquest diumenge a les 12 del migdia a casa contra el Segur té una nova oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada.
Ismael Sánchez, entrenador del Catllar
Ismael Sánchez, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades