Esports
16 d'octubre del 2014
Tarragona celebra el tercer aniversari de la proclamació com a seu dels Jocs Mediterranis del 2017
Les primeres infraestructures es començaran a construir durant el primer semestre del 2015, amb l'objectiu que estiguin enllestides el desembre del 2016
El consistori destaca que, a dia d'avui, la seva planificació avança segons el previst. El tinent d'alcade dels Jocs, Javier Villamayor, ha subratllat que la cita esportiva compta amb la "confiança" plena del Comitè Internacional i amb el suport de les administracions. Una de les principals fites assolides és l'aprovació dels beneficis fiscals per a les empreses patrocinadores.

Segons l'organització, les primeres infraestructures dels Jocs es començaran a construir durant el primer semestre de l'any que ve, amb l'objectiu que estiguin totes enllestides el desembre del 2016.

Tall de veu. Javier Villamayor

En el cas d’Altafulla, la inversió es destinarà a la millora dels carrers de Baix a Mar, la zona més afectada quan es desenvolupen al municipi proves esportives d’aquest tipus. Els treballs se centraran, principalment, en el paviment, en les voreres, i en els serveis.

A dia d'avui la borsa de voluntaris dels Jocs compta ja amb més de 2800 voluntaris inscrits, 600 dels quals han participat ja en algunes de les més de 60 accions voluntàries en el darrer any. També hi ha un acord signat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya per desenvolupar polítiques d'activació d'ocupació entre totes aquestes persones.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es