Esports
16 d'octubre del 2014
Tarragona celebra el tercer aniversari de la proclamació com a seu dels Jocs Mediterranis del 2017
Les primeres infraestructures es començaran a construir durant el primer semestre del 2015, amb l'objectiu que estiguin enllestides el desembre del 2016
El consistori destaca que, a dia d'avui, la seva planificació avança segons el previst. El tinent d'alcade dels Jocs, Javier Villamayor, ha subratllat que la cita esportiva compta amb la "confiança" plena del Comitè Internacional i amb el suport de les administracions. Una de les principals fites assolides és l'aprovació dels beneficis fiscals per a les empreses patrocinadores.

Segons l'organització, les primeres infraestructures dels Jocs es començaran a construir durant el primer semestre de l'any que ve, amb l'objectiu que estiguin totes enllestides el desembre del 2016.

Tall de veu. Javier Villamayor

En el cas d’Altafulla, la inversió es destinarà a la millora dels carrers de Baix a Mar, la zona més afectada quan es desenvolupen al municipi proves esportives d’aquest tipus. Els treballs se centraran, principalment, en el paviment, en les voreres, i en els serveis.

A dia d'avui la borsa de voluntaris dels Jocs compta ja amb més de 2800 voluntaris inscrits, 600 dels quals han participat ja en algunes de les més de 60 accions voluntàries en el darrer any. També hi ha un acord signat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya per desenvolupar polítiques d'activació d'ocupació entre totes aquestes persones.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla