Esports
Foto: Club Gimnàstic de Tarragona
14 de desembre del 2016
Achille Emaná i Bruno Perone, primers noms de la revolució que s'intueix a can Nàstic aquest mercat d'hivern
El camerunès i l’italo-brasiler ja s’han entrenat aquest dimarts amb el primer equip. De moment, Perone està en fase de prova
Com si no hagués marxat i sense la necessitat de fer gaires presentacions. Així ha tornat aquest dimarts als entrenaments del Nàstic Achille Emaná, sis mesos després de desvincular-se de l'equip amb que va tocar amb els dits l'ascens a Primera Divisió. Ara, hi torna per treure l'equip d'una situació complicada, impensable al mes de juny quan va decidir provar sort a la lliga japonesa.

Un Emaná que ara té per davant quatre setmanes per posar-se en forma i tornar a encaixar amb els seus companys, tant els ja coneguts com els nous d'aquesta temporada abans de fitxar oficialment amb l'obertura del mercat d'hivern el proper 2 de gener. El tècnic, Vicente Moreno, podrà comptar amb ell a partir del 8 de gener al Nou Estadi davant el Tenerife. Des del club es mostren convençuts que l'arribada del camerunès pot generar un efecte semblant al que es va donar la temporada passada.

Emaná no ha estat l’única cara nova de l'entrenament d'aquest dimarts. També ha començat a entrenar amb l'equip el central italo-brasiler Bruno Perone, de 29 anys, que estarà a prova amb l'equip després d'una experiència als Estats Units. Vicente Moreno ja el coneix de la seva etapa al Jerez ara fa sis anys.

Ell i Emaná poden ser els primers noms de la revolució que s'intueix a can Nàstic aquest mercat d'hivern, amb la voluntat de corregir els errors que des del club s'admet es van cometre a l'estiu.
Lluís Fàbregas, director general del Nàstic
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades