Esports
27 de desembre del 2016
El Nàstic espera tancar aquest dimarts el fitxatge de Juan Merino com a tècnic de l'equip
Aquest dimarts se celebra el consell d’administració de la SAE on com a punt principal hi haurà el relleu a la banqueta i la situació del granes a la lliga
Després que el passat divendres Vicente Moreno posés punt i final a la seva etapa de tres anys a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona, l’escollit per cobrir l’adéu del valencià és l’ex bètic Juan Merino que arriba aquest dimarts a la ciutat per negociar el seu contracte. No hi ha encara res signat entre el club tarragoní i Merino. La voluntat del Nàstic és que coincidint amb el retorn a la feina, el nou inquilí a la banqueta ja pugui estar per preparar el primer partit de l’any que es jugarà el diumenge 8 de gener a casa contra el Tenerife.

Aquest dimarts se celebra el consell d’administració de la SAE del Nàstic on com a punt principal hi haurà el relleu a la banqueta i la situació del granes a la lliga. El que ha estat entrenador al llarg dels últims tres anys marxa amb el mal regust que li ha quedat la primera volta de l’equip. Ja en el darrer partit del 2016 a Vitòria, i després de ser eliminats contra l’Alabès, demanava disculpes, preveia molts canvis i estava convençut que els moviments farien sortir els granes del delicat lloc on se situen.

D’altra banda, en les pròximes hores es pot donar com oficial l'arribada de Luismi, migcampista procedent del Valladolid que vindria com a cedit. Se sumaria a Emaná i Barreiro.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla