Club Tennis Tarragona
27 de desembre del 2016
La torrenca Clàudia Bartolomé es proclama campiona del Màster del Pere Masip de tennis
El curs vinent seguirà amb la seva formació tenística als Estats Units
Aquest cap de setmana es va disputar la final del Màster del Pere Masip al Reial Club Tennis de Barcelona 1899 on la jugadora torrenca del Club Tennis Tarragona, Clàudia Bartolomé, es va proclamar campiona destacada de la prova.

Cal remarcar que la prova la van disputar les onze millors jugadores del circuit. Bartolomé, que anava de cap de sèrie número2, va superar la primera ronda i no va cedir ni un sol set a la resta de fases. La final la va disputar contra T. López López, la jugadora que anava per l'altra banda del quadre i que va deixar fora de la competició a Llobera (4) i Medici (1). La final va ser un recital de la jugadora de Torredembarra, que va dominar el partit en tot moment amb punts guanyadors, sacada, volea, dreta i revès. El resultat final va ser de 6/0 6/2 a favor de la del CTT.

Clàudia Bartolomé es una de les jugadores més importants del club de Tarragona, formada a les seccions inferiors de l'escola del club. Aquest any acabarà els seus estudis de batxillerat i marxarà als EEUU a seguir amb la seva formació tant tenística com acadèmica. De ben segur encara donarà moltes alegries al Club Tennis Tarragona fins al dia de la seva marxa.