Esports
Foto: Miquel Sánchez
29 de desembre del 2016
Tot a punt per a la novena edició del Primer Bany de l’Any d’Altafulla
Abans, els Atletes d’Altafulla tenen una altra cita obligada a les seves agendes: la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona
La tradició de començar l'any banyant-se al mar es tornarà a repetir a Altafulla aquest 1 de gener. El que van impulsar els Atletes d’Altafulla ara fa nou anys, convençuts que no tindria més d’un any de vida, s’ha convertit en una cita ineludible per molts altafullencs, que desafien la temperatura de l’aigua per donar la benvinguda al nou any.

A partir de la 1 del migdia es tornaran a reunir davant del Pont de Mar per fer la primera cabussada del 2017. Un dels responsables de la iniciativa, Guillermo Alonso, ha explicat que “cada vegada hi participa més gent” i que “només calen ganes de divertir-se i valor per passar dos minuts de fred”. En sortir de l’aigua, els participants podran recuperar-se amb un got de brou calent o de xocolata desfeta. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.

Abans, però, els Atletes d’Altafulla tenen una altra cita obligada a les seves agendes: la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona. La competició celebra enguany la seva 13a edició, i està previst que en prenguin part més d’una vintena de persones del municipi. Guillermo Alonso ha assegurat que “serem un dels grups amb més participació de tota la demarcació”. Ha destacat l’ “ambient festiu” de la prova, que ha definit com “una data de germanor i d’acomiadar l’any compartint la nostra afició”.

La cursa, de 6,5 km de recorregut, sortirà el 31 de desembre a un quart de 6 de la tarda des del Port de Tarragona.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla