Esports
Foto: Ildefonso Cuesta
11 de gener del 2017
La Penya Ciclista d’Altafulla decidirà nova Junta Directiva aquest dissabte en assemblea
Prop d’una setantena de persones han encetat el 2017 aquest diumenge amb la tradicional primera sortida de l’any
La Penya Ciclista d’Altafulla decidirà aquest dissabte en assemblea la conformació de la nova Junta Directiva. Després que el fins ara president de l’entitat, Joan Josep Sirvent, anunciés el passat mes d’octubre la seva decisió d’acabar el mandat i no renovar el càrrec, la convocatòria del mes de novembre havia de definir la nova estructura directiva. Aleshores, però, no es va presentar cap candidatura per agafar el relleu de la junta anterior, i no serà fins aquest cap de setmana quan es conegui la nova configuració de l’entitat. L’assemblea se celebrarà a partir de les 6 de la tarda al Centre d’Entitats.

Tot i no disposar encara de Junta Directiva, la Penya ja ha celebrat aquest diumenge la primera sortida del 2017. Una activitat ja consolidada entre els socis de l’entitat després de Reis, en què enguany hi han pres part prop d’una setantena de persones.

L’ex-president i soci de l’entitat, Joan Josep Sirvent, n’ha fet una valoració molt positiva. Hi han pres part els grups de carretera, muntanya, i senderisme, en diferents recorreguts que han culminat amb un esmorzar al Càmping Santa Eulàlia. Abans, no hi ha faltat la tradicional fotografia de família a les portes del Castell. Com ja és tradició els darrers anys, també hi ha participat el Club Ciclista La Riera de Gaià.

D’altra banda, l’entitat fa setmanes que treballa en la planificació de la nova temporada i en la renovació de llicències federatives.
Joan Josep Sirvent, soci de la Penya Ciclista d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla