Esports
12 de gener del 2017
El CE Altafulla i Tecnifutbol Salou posen en marxa aquest divendres el nou projecte d’smartfootball al municipi
Les sessions es duran a terme tots els divendres de 17:45h a 19:15h a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El CE Altafulla i Tecnifutbol Salou posen en marxa aquest divendres les sessions d’smartfootball. Abans de les festes de Nadal, ambdues entitats ja van oferir una jornada de portes obertes al Joan Pijuan, i la resposta va ser més que positiva.

Es tracta d’una nova metodologia d’entrenament que s’està estenent arreu d’Europa i que té com a objectiu repensar el futbol tradicional mitjançant un nou paradigma que es basa en el cervell. L’smartfootball presenta un programa d’enriquiment cerebral per formar jugadors intel·ligents, creatius, i que sàpiguen trobar solucions. El president del CE Altafulla, Francesc Julià, ha parlat d’aquesta nova tècnica.

Al municipi, la nova oferta es presenta com “una eina molt positiva que ajuda a un desenvolupament més ràpid dels jugadors, futbolística i socialment parlant”. Francesc Julià la considera “una gran aposta” que espera que es consolidi a la vila. Va dirigida a infants des de la categoria Prebenjamí fins a Infantil de primer any. No només hi poden participar jugadors del CE Altafulla, sinó que està oberta a tothom que en vulgui prendre part.

Les sessions es duran a terme tots els divendres de tres quarts de 6 a un quart de 8 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Les famílies interessades poden rebre més informació a través del correu electrònic technification@smartfootball.es o del telèfon 699 03 80 29.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla