06 de febrer del 2017
El CE Altafulla s’imposa per 2 a 4 a un dels camps més complicats de la categoria, el del Valls Atlètic
L’objectiu dels de Luis Rosado continua sent classificar-se entre els cinc primers del grup 3 de la Tercera Catalana
El primer equip del CE Altafulla ha aconseguit una important victòria aquest cap de setmana en un dels camps més complicats del grup 3 de la Tercera Catalana. Els groc-i-negres s’han imposat per 2 a 4 al camp del Valls Atlètic en un partit del qual el segon entrenador, Jordi Araus, ha destacat el “gran paper de totes les línies”.

Els altafullencs s’han avançat molt aviat al marcador, al minut 7, en una jugada combinada que ha culminat Àlex Ribes. Un error dels de Luis Rosado en un córner ha fet pujat l’empat a 1 a l’electrònic uns minuts més tard. Un resultat, però, que han tornat a capgirar al minut 25 els d’Altafulla amb un gol d’Ivan. Abans d’arribar al descans, el conjunt local aconseguia de nou l’empat gràcies a una nova errada defensiva dels groc-i-negres.

Tot i això, els homes de Luis Rosado han saltat al terreny de joc amb l’actitud i la intensitat positives. Una dinàmica que han mantingut durant la segona meitat, i que els ha permès fer el tercer al minut 61, obra de Pol Inglés, i el quart i definitiu de Tommy Anguita, que ha donat tranquil·litat a la plantilla.

Jordi Araus s’ha mostrat molt satisfet pel resultat d’un partit que ha valorat “molt positivament en tots els aspectes del joc”. Ha assegurat que aquesta victòria “ens reafirma i ens fa agafar moral per continuar en aquesta part mitja-alta de la classificació”. Els d’Altafulla venien de sumar un parell de resultats negatius en les darreres jornades.

L’objectiu dels altafullencs continua sent classificar-se entre els cinc primers. Jordi Araus és conscient de la dificultat de trobar la motivació necessària per seguir lluitant, donat que no es juguen ni l’ascens ni la permanència. Tot i això, ha assegurat que “seguirem treballant per aconseguir els nostres reptes”. El proper rival serà el Tancat, amb qui s’enfrontaran el dissabte a les 5 de la tarda al Joan Pijuan.

Altres victòries del cap de setmana han estat la del conjunt Femení, per 2 a 1 contra l’Icomar B; la de l’Infantil Groc, per 7 a 2 contra el Marc Bartra C; la de l’Aleví Groc, per 3 a 4 contra el Calafell; i la del Benjamí Groc, per 7 a 0 contra Els Pallaresos.

No han tingut tanta sort aquesta jornada la resta d’equips de l’entitat. El Juvenil ha perdut per 1 a 2 contra el Segur Atlètic; L’Infantil Negre, per 4 a 1 contra el Nàstic E; l’Aleví Negre, per 3 a 1 contra el Roda A; el Benjamí Negre, per 4 a 3 contra el Bellvei; i el Pre-Benjamí, per 1 a 8 contra el Cubelles B.