12 de gener del 2015
El CE Altafulla perd per 4 a 1 al camp del Santa Coloma de Queralt
El conjunt femení de l’entitat ha empatat a 2 contra el Torredembarra
No ha estat possible. El CE Altafulla no ha aconseguit sumar aquesta jornada els tres punts que pretenia endur-se a casa contra el Santa Coloma de Queralt. L’equip era conscient que es tractava d’un partit complicat, tot i que esperava que fos un enfrontament més igualat. El resultat, però, no ha estat així. El conjunt de Jordi Castro ha perdut per 4 a 1. Pau Medina ha estat l’encarregat d’obrir el marcador al minut 18, que s’ha pogut mantenir en solitari fins al minut 43. Ja durant la segona part, els de Santa Coloma han remuntat i han sentenciat el partit.

Els altafullencs ocupen ara la catorzena posició amb 19 punts. El proper rival, un altre dels cuers, la Joventut Bisbalenca, que arriba amb 16 punts. L’enfrontament tindrà lloc el diumenge a les 5 de la tarda.

Per la seva banda, el conjunt femení de l’entitat ha empatat a 2 contra el Torredembarra. Un resultat que els manté igualats a la taula amb 10 punts.
La propera jornada, les noies visitaran el camp de l’Espluga de Francolí. Serà el dissabte a dos quarts de 12 del matí.