27 de febrer del 2017
El Nàstic surt de la zona de descens amb una gran victòria per 1 a 2 a la Romareda
El sisè triomf de la temporada fa que l'equip grana abandoni la cua de la classificació i ho fa contra el Saragossa
El Nàstic va guanyar a Saragossa per 1 a 2 i ha sortit del descens cinc mesos i mig després d'haver-hi entrat. Ara ocupa lloc de permanència, amb un punt de marge. El conjunt grana va patir molt al començament. Quan només s'havien jugat quatre minuts, Ángel va marcar l'1 a 0 aprofitant una assistència de Manu Lanzarote. Tres minuts després, la mateixa jugada es va repetir, però el davanter canari va rematar al pal.

El Nàstic va reaccionar a partir del minut 20. El davanter xilè Juan Delgado va marcar l'empat en el 26, amb un xut molt ben col·locat des de la frontal. Abans del descans, Luismi va haver de deixar el terreny de joc per culpa d'una lesió muscular. A la represa es va veure un partit més obert i amb alternatives a les dues porteries. Ángel va estar a punt de marcar pel Saragossa, però de mica en mica el Nàstic es va anant fent el dominador del partit. El públic de la Romareda es va posar nerviós amb el seu equip i el conjunt tarragoní va aprofitar-ho. Daisuke Suzuki, a la sortida d'un córner, va fer l'1 a 2 al minut 73, gol que seria el primer del japonès amb la samarreta del Nàstic.

En l'últim quart d'hora va tocar patir. Ángel va enviar una nova rematada al pal en el 78'. En la següent jugada, Manolo Reina va desviar un xut de falta de Fran amb una gran intervenció i en el refús, Cabrera va rematar al travesser. Ja en temps afegit, Reina una vegada més va evitar l'empat amb una altra intervenció providencial en un llançament de falta. L’entrenador grana, Juan Merino, es mostrava satisfet amb l’equip en la roda de premsa posterior al partit.

L’equip suma 29 punts, és el cinquè per la cua i després de mitja lliga, es troba fora dels llocs de descens a Segona Divisió B.