20 de març del 2017
El Nàstic encaixa un 1 a 3 contra l’Elche i trenca la bona ratxa de cinc victòries consecutives
El Nàstic ha patit aquest divendres un correctiu duríssim contra l’Elche. En només 45 minuts, els grana ja havien encaixat tres gols. Els canvis tàctics de Juan Merino han desorientat massa a un conjunt tarragoní que ha patit un xoc de realitat i ha vist trencar la seva ratxa de cinc partits consecutius sense perdre.

Manu Barreiro ha posat, amb un últim gol estèril, l’única emoció que ha tingut el partit durant els 90 minuts. Mossa ha estavellat també una pilota al pal per somniar amb una possible remuntada, però els errors han pesat massa i l’equip ho ha acabat pagant.

El tècnic, Juan Merino, ha reconegut que “ens hem vist superats, sobretot per la rapidesa, perquè no hem aconseguit estar còmodes ni afrontar el partit com acostumem a fer-ho”.

La derrota frena la progressió de l’equip, que ha deixat l’oportunitat d’allunyar-se i deixar el descens a 6 punts.