24 d'abril del 2017
El CE Altafulla suma una nova derrota a domicili per 3 a 0 contra el Santa Coloma de Queralt
Els altafullencs no aprofiten l’avantatge que tenien a la taula amb els de la Conca i baixen fins a la desena posició amb 37 punts
Lluny fa jornades de la zones alta i baixa de la classificació, el CE Altafulla, acomodat a la zona mitjana de la taula, espera que s’acabi aquesta temporada per començar a treballar amb la propera. Això és almenys la sensació que es viu des de fora després del partit d’aquest dissabte on la falta d’ambició de l’equip va fer que perdés per 3 a 0 davant del Santa Coloma de Queralt. Els altafullencs no van saber aprofitar l’avantatge de punts que tenien respecte el seu rival per tal de distanciar-s’hi encara més, i van deixar escapar tres punts que, amb una intensitat un pèl més alta es podrien haver dut el partit per la qualitat dels seus jugadors.

El Santa Coloma, per la seva banda, sí que va saber jugar les seves cartes i en el minut 37’ de la primera part va aconseguir avançar-se en el marcador mitjançant Josep Llorens, que acabaria convertint-se en el protagonista de la tarda fent dos dels tres gols locals. S’arribaria al descans amb el resultat d’1 a 0 a favor dels locals. Ja a la represa, als deu minuts, Mohamed Maaroufi, feia pujar el segon pels locals en un desconcert per part del conjunt groc-i-negre que veia com es posava molt amunt una possible remuntada. I a falta del quart d’hora per a la finalització del partit, Llorens, altra vegada, anotava el tercer pel conjunt de la Conca que veia finalment que els tres punts, segur, es quedarien a casa.

Amb aquest resultat i la falta d’ambició de l’equip de Luis Rosado, l’Altafulla baixa fins a la desena posició amb 37 punts i a falta de cinc jornades per concloure la lliga. En terres de ningú, dóna la sensació que l’Altafulla vol acabar ja la lliga i pensar ja en la temporada vinent en un any en què els objectius de quedar entre els cinc primers classificats quedarà lluny pels homes de Rosado i Araus.

Dissabte, l’Altafulla rep a casa L’Arboç, equip que se situa en el 14è lloc de la taula amb 23 punts i que visitarà el Joan Pijuan amb la necessitat de sumar els tres punts per si no vol patir per la permanència on el límit el marca el Constantí amb 19 punts, tercer per la cua, empatat a punts amb el Pla de Santa Maria, que ocupa el penúltim lloc amb zona de promoció de descens.