08 de maig del 2017
El CE Altafulla cau golejat per 5 a 1 al camp del Sant Jaume dels Domenys
Amb aquest resultat, es manté en la desena plaça amb 40 punts. Aquest dissabte a les 17h, rep a casa el Montblanc
El CE Altafulla ha caigut golejat aquest diumenge per 5 a 1 al camp del Sant Jaume dels Domenys. Un fort correctiu que ha arribat sobretot a la segona part de l’enfrontament quan els homes de Luis Rosado han encaixat els tres darrers gols definitius que han suposat una mà plena pels altafullencs.

Malgrat el resultat, el CE Altafulla aconseguia empatar en el minut 42 de la primera, mitjançant Àlex Ribes, el primer gol dels locals que arribava a la mitja hora de joc. Però l’alegria de l’empat durava ben poc. Dos minuts més tard, i a falta de molt poc temps per anar al descans, Capdet tornava a posar per davant en el marcador a l’equip del germà de Marc Bartra. Ja en la segona part, arribaria la desfeta groc-i-negra.

Tot i aguantar i intentar l’empat durant la primera mitja hora de joc de la segona part, mostrant una bona imatge d’equip en què es podria haver, fins i tot, aconseguit l’empat a 2, en el minut 77, Eric Bartra, germà del jugador del Borussia de Dortmund i un dels màxims golejadors del conjunt del Penedès, feia pujar el tercer gol en el marcador local. El mateix Bartra, deu minuts més tard, tornava a ser l’anotador del quart gol del matí per part dels de Sant Jaume, i Capdet, a les acaballes del partit, arrodonia amb el cinquè gol el resultat favorable pels penedesencs.
Fort correctiu al final pel CE Altafulla, injust pels 75 primers minuts disputats. El cansament i potser l’horari de les 12 del migdia amb la forta calor que ha fet durant la jornada d’aquest diumenge, hagin estat causants d’una baixada d’intensitat en el darrer quart d’hora.

El tècnic, Luis Rosado, ha parlat de “derrota que fa mal”, però, per contra, ha explicat que “ara cal intentar refer-se el més aviat possible, i pensar en el proper rival que serà complicadíssim”.

Aquest dissabte a les a les 5 de la tarda, rep a casa el Montblanc, tercer classificat amb 55 punts. L’Altafulla es manté en la desena plaça amb 40.