12 de maig del 2017
La Lliga Trail TgnNord celebra la seva sisena cursa aquest diumenge a Bellvei
Els Atletes d’Altafulla van ser reconeguts com a equip més nombrós el passat cap de setmana a la Cursa Trail Pobla de Montornès
La Lliga Trail TgnNord escalfa motors per la prova d’aquest cap de setmana. La sisena del calendari d’aquest 2017, que se celebra aquest diumenge a Bellvei. Es tracta de la III Cursa Trail de Sant Isidre, amb un recorregut de 13 km que donarà el tret de sortida a dos quarts de 10 del matí.

Els Atletes d’Altafulla hi tornaran a ser. Si ara fa uns dies anunciaven que el col·lectiu ocupava la primera posició del rànquing general d’equips a nivell de resultats, el passat cap de setmana va ser reconegut per l’organització com l’equip més nombrós a la Cursa Trail Pobla de Montornès. I és que l’entitat altafullenca compta cada vegada amb un grup més nombrós de corredors, que espera continuar incrementant.

La Lliga Trail TgnNord va donar el tret de sortida a mitjans del mes de març amb la 15a Cursa de Bràfim. En total seran catorze les proves que configuraran el cartell d’aquesta primera edició de la competició, que culminarà el 17 de desembre a la Riera de Gaià. A Altafulla, farà parada a la tardor amb la Cursa de l’1 de Novembre.

Més enllà de la Lliga Trail TgnNord, els Atletes d’Altafulla tenen una altra cita aquest cap de setmana. Concretament, qui la té és Antònia Royo que va aconseguir ara fa uns dies la marca mínima per participar al Campionat d’Espanya de Veterans. La fita la va assolir a la final del Campionat de Catalunya de Clubs dels 5.000 metres, a les instal·lacions de Santa Coloma de Gramanet, amb un temps de 22 minuts i 48 segons. Aquest cap de setmana competeix a Logroño en la modalitat dels 10.000 metres.