15 de maig del 2017
El Montblanc castiga amb una nova derrota al CE Altafulla per 1 a 3
L’únic gol dels altafullencs, obra de Nieto, ha significat l’empat a 1, però ha estat insuficient perquè els 3 punts es quedessin a casa
El CF Montblanc ha castigat aquest dissabte el CE Altafulla amb una nova derrota per 1 a 3. Ho ha fet al mateix estadi municipal Joan Pijuan d’Altafulla en l’avant-penúltim partit que resta per acabar la lliga. L’únic gol dels altafullencs, obra d’Alberto Romeu Nieto, ha arribat a la primera mitja hora de joc i ha significat l’empat a 1. Un gol, però, que ha estat insuficient perquè els 3 punts es quedessin finalment a casa.

S’arribava al descans amb un resultat desfavorable pels locals per 1 a 2 després que Soriano i Vallverdú anotessin el 0 a 1 en el minut 16 de la primera part, i el 0 a 2 a les acaballes del primer temps. A la segona part, el resultat no s’ha mogut fins ben aviat acabat el partit. Al minut 89 de la segona meitat, Garcia feia pujar el tercer pels visitants sense cap possibilitat d’empatar per l’equip de Rosado.

L’Altafulla baixa un lloc a la classificació del grup 3 de la 3a Catalana i suma 40 punts. Diumenge visita el camp del Banyeres del Penedès en el penúltim partit de la present temporada.