27 de gener del 2015
El Catllar deixa escapar els tres punts contra el Torreforta a dos minuts pel final del partit
Amb un empat a 2 el conjunt del Baix Gaià manté la segona posició, però els seus perseguidors escurcen les distàncies
El Catllar tenia el partit de cara aquesta jornada contra el Torreforta després d’una fantàstica rematada de cap d’Àlex González al primer quart d’hora de joc, però ràpidament el Torreforta no es donava per vençut i mitjançant Antonio Cornejo amb una rematada de cap en una falta posava l’empat a 1 al marcador.

Just abans de marxar cap als vestidors al temps de descans, Víctor Morillas posava el 2 a 1 al marcador a favor del Catllar. Tot i el resultat en contra, el Torreforta, cuer de la categoria, en un dels millors partits que se li recorden en tota la temporada, continuava insistint, mentre que el Catllar, per la seva banda, desaprofitava un parell d’ocasions clares de gol. A falta de set minuts els locals es quedaven amb un menys al veure Àlex Pedrosa la doble targeta groga i, a dos minuts pel final, el Torreforta amb un tir des de fora de l’àrea posava el 2 a 2 final al marcador. El tècnic, Àngel Garcia, ha qualificat el partit “d’imprevisible”, i s’ha mostrat amb ganes de seguir sumant.

Amb l'empat, el CE Catllar manté la segona posició a la taula, però veu com escurcen distàncies els seus rivals més directes.