28 de gener del 2015
Bons resultats del Club Marítim Altafulla a Salou i a Vilanova
En destaquen les terceres posicions de Rut Fernàndez al trofeu del Club Nàutic Salou, i d’Albert Carcellé a la regata del Club Nàutic de Vilanova
La cinquena regata del Circuit Català d’Optimist ha deixat bons resultats al Club Marítim d’Altafulla. La prova es va celebrar el cap de setmana del 17 i 18 de gener, del Trofeu de Festa Major del Club Nàutic Salou. Les condicions meteorològiques no els van posar les coses fàcils i a alguns dels membres altafullencs els van jugar males passades. Tot i les adversitats, però, el balanç general va ser força positiu.

En el Grup 1, d’entre una vuitantena de participants, cal destacar la sisena plaça de Teo Parés, la setena d’Eduard Ferrer, i l’onzena de Max Urquizu. En el Grup 2, sobresurt la tercera posició de Rut Fernández.

Pel que fa als resultats obtinguts en el Trofeu de Carnaval del Club Nàutic de Vilanova, de l’equip del CM Altafulla en destaca la figura del regatista Albert Carcellé, qui va assolir el primer lloc en categoria Sub 18, i la tercera plaça a la classificació general. La competició va tenir lloc el passat cap de setmana.