06 de setembre del 2017
El Nàstic cau a la tanda de penals contra el Lugo i queda eliminat de la Copa del Rei
Manu Barreiro va avançar als grana a l’inici del partit però els gallecs van empatar ben aviat per mitjà de Guillermo Donoso i després es van imposar des dels 11 metres gràcies a les aturades de Roberto Fernández
El Nàstic ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de caure contra el Lugo. El partit es va decidir a la tanda de penals. El porter visitant, Roberto Fernández, va ser l’heroi del conjunt gallec aturant els penals de Bruno Perone i Javi Jiménez. Abans, Omar Perdomo havia enviat el seu llançament a fora. Per contra, els seus executors no van fallar i van tenir prou amb tres intents.

El partit va ser un autèntic drama pels poc més de 3.000 aficionats que es van donar cita al Nou Estadi. L’escassa afluència de públic s’explica per l’horari que va designar la Federació. A tres quarts de 7 de la tarda encara hi havia molta gent a la feina que no va poder acudir al camp. En qualsevol cas, l’inici del duel va ser prometedor. En el minut 4, Manu Barreiro va avançar als grana després d’una magnífica jugada per la banda esquerra entre Tete Morente i Javi Jiménez. Poc després, el davanter gallec va estavellar la pilota contra el travesser. Això va permetre al Lugo entrar de nou dins del partit. Guille Donoso va marcar l’1 a1 aprofitant el refús d’un servei de cantonada.

A partir del gol, el Nàstic no va reaccionar i el ritme del partit va decaure per complet. En la segona part, però, Barreiro i Jiménez van tenir dues oportunitats per marcar el segon. Malauradament, es van trobar amb un Roberto Fernández molt inspirat. Després, el protagonisme va recaure en José Perales, que va fer dues grans aturades. La primera just abans d’arribar al final dels 90 minuts i la segona durant la segona part de la pròrroga. En la tanda de penals, l’encert dels grana va brillar per la seva absència. Per tant, el camí del Nàstic s’ha acabat.