25 de setembre del 2017
El Nàstic torna de Saragossa amb un punt després d’empatar a 1 a La Romareda
El proper enfrontament el tenen el diumenge, a partir de les 20:30h al Nou Estadi, davant del Barça B
El Nàstic suma un punt a La Romareda després d'un partit amb moltes ocasions per a l'equip entrenat per Rodri. El meta local ha evitat la derrota del conjunt aragonès amb bones intervencions que no han permès tornar a Tarragona amb la segona victòria consecutiva.

El partit ha començat amb molta intensitat i un Nàstic ofensiu, sense especular, en busca del primer gol. Abraham en jugada personal al minut 2, ha forçat una falta a la frontal de l’àrea. Delgado ha estat l’encarregat d’executar-la sense sort. I dos minuts després, Maikel Mesa es trobava amb una pilota morta prop de l’àrea que ha sortit fregant el pal esquerrer del porter Álvarez. En els següents minuts ha disminuït el ritme trepidant de l’inici i els dos conjunts alternaven llargues possessions de l’esfèric sense encert en els metres finals. De fet, el gol local ha arribat a pilota aturada. En el 19’, al servei de cantonada, Toquero ha rematat de cap fent pujar l’1-0 al marcador. Els homes de Rodri han fet un pas endavant i han augmentat la pressió en zona ofensiva, pujant línies i complicant la sortida de l’esfèric als aragonesos. En el 21’, Delgado no trobava rematador en una centrada des de línia de fons. I deu minuts després, el mateix davanter xilè ha gaudit d’una gran ocasió dintre de l’àrea, però el seu xut ha sortit alt. L’assistència ha estat de Tejera, amb una gran precisió. I en el minut 34, Barreiro s’ha imposat en un remat aeri, obligant a Álvarez a realitzar una gran estirada per evitar el gol.

Kakabadze també ho ha provat des de lluny en el 38’, sense posar en complicacions al meta local. Per contra, tres minuts després, Dimitrievski ha tret el peu en un remat perillós dels locals. I en l’últim minut de la primera meitat, el davanter Borja Iglesias ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat, deixant en inferioritat numèrica al conjunt entrenat per Natxo González. Amb aquesta situació i el desavantatge dels grana en el marcador, s’ha arribat a la mitja part.

En la represa, novament el Nàstic ha sortit més ofensiu. Tejera ha buscat l’empat en el primer minut però la pilota ha topat a les cames d’un defensor. I Manu Barreiro ha tingut una doble ocasió en el minut 49. El primer remat de cap l’ha enviat Álvarez a córner, i al servei des de la banda, un nou remat del gallec ha sortit alt. Rodri ha mogut la banqueta en el 58’, donant entrada a Uche al lloc de Delgado. Des de lluny ho ha tornat a intentar Tejera, en el minut 64’. I instants després, Barreiro rematava de volea i es tornava a trobar amb Álvarez, excepcional durant el matx. El Nàstic ha introduït el segon canvi, més ofensiu, en el 67’. Carlos Blanco ha abandonat el terreny de joc per donar entrada a Omar. El mateix extrem canari ha estat a punt d’empatar minuts després, amb una rematada de primeres que ha atrapat el porter de la capital d’Aragó. La darrera substitució grana s’ha produït en el 74’, quan Abraham ha donat pas a Juan Muñiz. Ja en les acaballes, el Real Zaragoza ha gaudit d’un contraatac per sentenciar, però Dimitrievski ha atrapat amb seguretat. I en el minut 87 ha arribat la igualada. Primer, Omar ha rematat de cap i ha estavellat la pilota al travesser, el posterior refús l’ha aprofitat Maikel Mesa per creuar la pilota i enviar-la al fons de la xarxa. El Nàstic ha seguit lluitant fins al final per buscar la victòria, però els 3 minuts d’afegit i una defensa ben col·locada, com gairebé tot el partit, ho han evitat.

El proper enfrontament del Nàstic serà el diumenge, a partir de dos quarts de 9 del vespre, davant del Barça B.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats