16 d'octubre del 2017
El CFS Altafulla no pot superar a l’EFS Jordi Torras en el seu estrena al Pavelló d’Altafulla
L’equip de José Valero paga la falta d’encert de cara a la porteria contrària i no pot aconseguir la segona victòria consecutiva
El CFS Altafulla no ha passat de l’empat en la seva estrena al Pavelló Municipal en el partit corresponent a la segona jornada de lliga de la Divisió d’Honor Femenina. En aquesta ocasió, es va veure les cares amb l’EFS Jordi Torras de Sant Vicenç dels Horts, entitat fundada per l’exjugador professional de futbol sala que va militar en l’Inter Movistar, el Miró Martorell i el FC Barcelona.

L’equip altafullenc va dominar el joc pràcticament durant tot el partit però la manca d’encert de cara a porteria els va impedir sumar la segona victòria del curs. De fet, el primer i únic gol que va marcar va ser gràcies a un remat en pròpia porteria de la visitant Gisela Franch. Pocs minuts després, però, Olga Gutiérrez va superar a Cristina Trabalón i va marcar el gol de l’empat. En els darrers instants del matx, Susana Mallen va enviar una pilota al pal que hagués decantat la balança a favor de l’equip local.

L’empat deixa a l’equip de José Valero en la cinquena posició empatat a 4 punts amb l’Estell Vallseca, que és quart. De moment, els únics equips que han aconseguit el ple de victòries són la Penya Esplugues, Les Corts Ubae i el Caldes. El següent rival serà l’Hospitalet Bellsport, al qual visitaran el pròxim dissabte 21 d’octubre a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal Sergio Manzano.

Per la seva part, l’equip Infantil va caure en la seva visita a l’Amposta FS. Dani Pellicer, Adrián Gualpa i Aleix Perellón van avançar al conjunt local. L’altafullenc Óscar Delgado va retallar diferències amb el 3 a 1, però Adrián Gualpa i Miguel Ramoneda van evitar qualsevol tipus de reacció per part dels visitants i van tancar el partit. Els nois dirigits per Adriana Pérez són sisens amb una victòria i una derrota.