Esports
Foto: CV Torredembarra
03 de gener del 2018
El torrenc Pol Mestres es proclama campió del Campionat Provincial de Voleibol amb la selecció de Tarragona
El jugador del CV Torredembarra ha estat convocat per jugar amb l’equip Juvenil en el torneig que s’està disputant al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau
El CV Torredembarra està d’enhorabona. Per primera vegada a la història, un jugador de l’entitat ha format part de la Selecció Provincial de Tarragona. Es tracta de Pol Mestres, que ha estat convocat per disputar el Campionat Provincial de Catalunya en la categoria juvenil.

El torrenc, que juga amb l’equip Sènior del CV Torredembarra, ha gaudit d’una experiència fantàstica. De fet, s’ha proclamat campió de la categoria juvenil amb la Diputació de Tarragona després de derrotar al combinat de Girona. La final s’ha decidit en el set de desempat. La tercera i quarta plaça ha estat per les seleccions de Barcelona i Lleida respectivament.

El torneig es disputa del 2 al 4 de gener al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau. El dia 2 han estat els equips juvenils els encarregats de donar el tret de sortida a la competició. Aquest dimecres ho han fet els cadets i aquests dijous ho faran els infantils. Entre totes les categories i les dues modalitats masculina i femenina, hi ha un total de 30 equips.

Tarragona, Lleida i Girona tenen dos representants per cada categoria, mentre que Barcelona disposa de quatre representants. Per tant, cada dia hi haurà deu equips que competiran per proclamar-se campions de les seves respectives categories.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla