Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
04 de gener del 2018
Els Atletes d’Altafulla, els més premiats a l’entrega de premis de la Lliga Trail TGN Nord
La regularitat i els bons resultats dels corredors han estat els dos factors més determinants per explicar l’èxit de l’entitat en aquesta primera edició de la competició
La Lliga Trail TGN Nord ha posat punt final a la seva primera edició. Ho ha fet amb l’entrega de premis de la competició on no hi han faltat els Atletes d’Altafulla. L’acte va tenir lloc al Casal Municipal de Creixell i hi van assistir 150 persones.
Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail dels Atletes d’Altafulla i també de l’organització de la Lliga Trail TGN Nord, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “estem molt contents, va ser tot un èxit tant l’organització com l’assistència de gent”.

L’entitat altafullenca ha estat la més premiada de tot l’esdeveniment. Cinc dels seus corredors han estat els vencedors en les seves respectives categories. Illan Tomàs en absolut categoria sènior; Sergi Planes en absolut categoria veterà; Aquilino Berdejo en absolut categoria màster; i Titus Güell en absolut categoria màster plus.

Aquests corredors, juntament amb alguns altres, també han aconseguit excel·lents posicions pel que fa a la classificació de la competició. En la categoria masculina, Sergi Planas ha estat 6è absolut; Illan Tomàs 7è absolut; Aquilino Berdejo 8è absolut; Jordi Sedó 9è absolut; Ricard Garcia 10è absolut; i Titus Güell 12è absolut. Pel que fa a la modalitat femenina, Arantxa Abillar ha estat 3a absoluta; i Sara Garcia 9a absoluta.

Tots aquests atletes, excepte Aquilino Berdejo, han completat totes les proves de la Lliga Trail TGN Nord. Per tant, també han rebut un trofeu per haver participat en totes les curses. Aquesta regularitat i els bons resultats obtinguts han atorgat als Atletes d’Altafulla el premi que els acredita com el tercer club millor classificat de la competició.

Miquel Sánchez ha explicat que “el balanç és molt bo i estem molt contents”. També ha remarcat que abans de l’inici de la competició, l’objectiu del club era aconseguir una bona posició a la classificació d’equips per sobre del rendiment individual.

D’altra banda, l’acte també ha servit per presentar el calendari de curses de la segona edició de la Lliga Trail TGN Nord que començarà el pròxim 4 de març. La primera cursa se celebrarà a l’Arboç, municipi del Baix Penedès. El territori Baix Gaià tornarà a ser un dels indrets que acollirà més curses. La competició passarà per la Pobla de Montornès el 8 d’abril, el Catllar el 19 de maig, Roda de Berà el 27 de maig, Creixell el 22 de juliol, Altafulla l’1 de novembre i la Riera de Gaià el 16 de desembre.
Miquel Sànchez, un dels responsables dels Atletes d'Altafulla
Miquel Sànchez, un dels responsables dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla