Esports
Foto: Altafulla Ràdio
09 de gener del 2018
17 comerços i un centenar d’infants, dins del projecte ‘De l’escola als aparadors’
Els treballs es podran visitar fins el 21 de gener als diferents locals participants, i posteriorment es preveu que es traslladin a l’Ajuntament
El projecte ‘De l’escola a l’aparador’ ha donat el tret de sortida aquest dilluns a Altafulla. L’acció, dissenyada pels agents dinamitzadors dels Jocs Mediterranis, compta al municipi amb la col·laboració de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), de l’Ajuntament, i de La Portalada, escola promotora de Tarragona 2018.

L’agent dinamitzadora, Maria Jesús Ortega, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que finalment són 17 els establiments, comerços, i restaurants que han obert els seus aparadors a les manualitats dissenyades i elaborades per un centenar d’alumnes de 3r i 4t de l’escola La Portalada.

La temàtica va clarament orientada a la pràctica de l’esport i, més concretament, a la celebració del gran esdeveniment que rebrà el nostre territori el proper estiu, en què Altafulla en serà la seu de la prova de triatló.

Els treballs estaran distribuïts pels diferents locals col·laboradors fins el 21 de gener. Posteriorment, hi ha prevista una exposició a l’Ajuntament d’Altafulla que podria allargar-se durant un mes; així com una cerimònia de lliurament de premis pels guanyadors, a finals d’aquest mes de gener. Tots els participants també seran obsequiats amb material d’ATECA i amb una bosseta commemorativa dels Jocs Mediterranis. L’acte comptarà amb la presència del Tarracus, la mascota de Tarragona 2018.

Més enllà de fomentar la pràctica esportiva entre els més joves i de promoure els Jocs Mediterranis, un altre dels objectius que persegueix la iniciativa és dinamitzar el comerç local en un dels períodes de temporada baixa al municipi.
Maria Jesús Ortega, agent dinamitzadora d'Altafulla
Maria Jesús Ortega, agent dinamitzadora d'Altafulla
Maria Jesús Ortega, agent dinamitzadora d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla