Esports
Foto: Altafulla Ràdio
16 de gener del 2018
Altafulla repetirà com a seu de la Copa Catalana de Trial el proper 8 d’abril
L’organització anirà a càrrec del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla
Altafulla tornarà a convertir-se en un dels escenaris de la Copa Catalana de Trial. Després de l’èxit assolit l’any passat en la seva estrena com a seu, la Federació Catalana ha tornat a incloure el municipi al seu calendari de competicions.

La prova se celebrarà el diumenge 8 d’abril de la mà del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla. El president de l’entitat esportiva, Àngel Batlle, s’ha mostrat molt content de poder reeditar el campionat, del qual es coneixeran més detalls properament.

Aquest 2018, l’entitat torrenca organitzarà prop d’una dotzena de competicions arreu del territori. A banda de la Copa Catalana d’Altafulla, cal destacar també la Copa Tarragona, i molt probablement la Copa d’Espanya, que podria celebrar-se a Torredembarra.

Una de les principals novetats és la creació d’un Equip de Competició. Gràcies a la col·laboració dels patrocinadors Bauhaus i Comprarbici i del suport de l’Ajuntament de Torredembarra, l’entitat torrenca aposta per aquesta nova via, tant en la modalitat de trial com en la de BTT.
Hi prendran part aquells esportistes que tenen un projecte de futur prometedor. La intenció és que participin en competicions de nivell autonòmic, nacional i internacional.

Els campus, les sessions de tecnificació, i l’Escola continuen estan a l’agenda de l’entitat, que també dedica molts esforços a les noves modalitats de BMX i dirt jump.
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla