Esports
Foto: Daniel Marzo
18 de gener del 2018
L’altafullenc Alberto Benito manté la mirada posada a la zona privilegiada de la taula
El lateral dret del Real Zaragoza està a ple rendiment després de les lesions, i continua treballant per tornar a entrar a l’onze de Natxo González
Alberto Benito continua treballant per recuperar un lloc a l’onze inicial de Natxo González. Les lesions han marcat la primera volta de competició de l’altafullenc, que ha estat allunyat dels terrenys de joc en diverses ocasions. Ara, però, torna a estar a ple rendiment i cada vegada se sent més a gust amb el grup. El lateral dret del Real Zaragoza ha reconegut aquest dimecres en roda de premsa la “dificultat d’acabar d’agafar el ritme dels companys”, però s’ha mostrat disposat a intentar “mantenir la continuïtat”.

Les aspiracions del vestuari continuen sent les mateixes que a principis de temporada: situar-se a la zona privilegiada de la taula. Benito ha defensat “no donar res per perdut”, sobretot tenint en compte que encara queda per disputar tota la segona volta. Ha insistit que cal “anar partit a partit i sumar de tres en tres”.

La primera oportunitat per seguir mirant amunt la tenen aquest divendres a les 9 del vespre a l’estadi Los Cármenes. Els aragonesos hi arriben en 13a posició amb 27 punts, mentre que el Granada és 8è amb 14.
Alberto Benito, futbolista altafullenc
Alberto Benito, futbolista altafullenc
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla