Esports
Foto: CB Altafulla
19 de gener del 2018
El CB Altafulla afronta la segona jornada de la segona fase de la competició
Els equips que van guanyar en la primera jornada intentaran repetir mentre que els que no ho van fer cercaran estrenar-se
El CB Altafulla afronta la segona jornada de la segona fase de la competició. Els equips que van guanyar en la primera jornada intentaran repetir mentre que els que no ho van fer cercaran estrenar-se. En aquesta ocasió, quatre dels set equips federats jugaran com a local. Com és habitual, tots ho faran dissabte. El primer a obrir foc serà l’Infantil Femení, que rebrà l’Escola Joan XXIII a dos quarts de 10 del matí. Després serà el torn del Mini Femení de 6è, que jugarà contra el CB Valls a partir de dos quarts d’11.

Acte seguit, el Pre-Infantil Masculí també s’enfrontarà al CB Valls, tot i que ho farà a un quart de 12. Per últim, el Cadet Masculí serà l’encarregat de cloure la matinal amb el seu duel contra el CB Cambrils que es jugarà a la 1 del migdia.

Pel que fa els tres equips que juguen fora de casa, l’Infantil Masculí visitarà la pista de l’AB La Salle Tarragona dissabte a les 11 del matí. En el torn de tarda, el Cadet Femení visitarà al CB Calafell a un quart de 5 mentre el Junior visitarà la pista de l’AE Claret a partir de les 7.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla