Esports
Foto: www.trialsport.es
23 de gener del 2018
Altafulla espera repetir l’èxit de l’any passat en la nova edició de la Copa Catalana de Trial
La competició farà parada a Barcelona (4 de març), a Altafulla (8 d’abril), a Girona (9 de juny), i a Matadepera (16 de setembre)
La Federació Catalana de Ciclisme ja ha fet públics els calendaris de competició per aquest 2018. Un dels més destacats al nostre territori és la Copa Catalana de Trial, de la qual Altafulla en tornarà a esdevenir una de les seus.

La competició adoptarà el mateix format que l’any passat, quatre proves repartides del març al setembre. Començarà el dia 4 de març amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona; la segona prova serà a Altafulla el dia 8 d’abril; la tercera a Girona en el marc de la Sea Otter Europe, el dia 9 de juny; i Matadepera tancarà el certamen el dia 16 de setembre.

Al nostre municipi, serà el Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra l’encarregat de gestionar la prova, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla.

L’edil responsable, Jaume Sànchez, s’ha mostrat molt satisfet de poder acollir de nou una competició “molt atractiva en què hi participa gent de moltíssima qualitat”. Ha recordat l’èxit obtingut l’any passat, que espera repetir en aquesta nova edició.

La prova repetirà escenari. S’instal·laran diversos circuits al parc del Comunidor i a les Eres, davant del Castell.

L’any passat hi van prendre part més de 150 pilots provinents de Catalunya, València, Aragó, Madrid, el País Basc, Múrcia, i Navarra. Altres dels pilots destacats al municipi van ser l’equip suec de l’elit femenina internacional, i del top5 internacional.
Jaume Sànchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla