Esports
Foto: Federació Catalana de Vela
23 de gener del 2018
El CM Altafulla enceta un 2018 ambiciós i carregat de nous projectes
La Setmana Santa servirà per fer un primer test del que haurà de ser la temporada forta, que es concentra entre els mesos de juny i agost
El Club Marítim Altafulla enceta el 2018 amb uns objectius molt ambiciosos, alguns dels quals vol assolir de manera immediata. Així de convençut s’ha mostrat als micròfons d’Altafulla Ràdio el president de l’entitat, Roger Olivet, qui ha avançat que fa dies que tenen la mirada posada en Setmana Santa.

Els responsables de l’entitat han aprofitat aquests darrers mesos per posar a punt les instal·lacions ja que durant l’estiu aquestes tasques de manteniment són molt difícils de dur a terme, donada l’elevada activitat al centre.

Amb tot pràcticament preparat per l’arribada del bon temps, la Setmana Santa servirà per fer un primer test del que haurà de ser la temporada forta, que es concentra entre els mesos de juny i agost. Des de l’entitat preveuen que sigui “molt aprofitable”.

Altres fites que tenen sobre la taula són el foment del conveni que van signar ara fa unes setmanes amb l’Ajuntament d’Altafulla i les escoles del municipi per continuar impulsant la vela escolar; així com el campus, que permet a la canalla gaudir de la platja en un entorn controlat mentre els pares treballen. Enguany, la intenció és acollir un major nombre d’infants.

El passat estiu, més de 450 persones van gaudir d’alguna de les activitats nàutiques que ofereix l’entitat. Pel president, una experiència “molt enriquidora”, que pretén continuar fomentant aprofundint en els àmbits de la vela i del tennis, i que espera poder traslladar també a tot tipus d’activitats lúdiques.
Roger Olivet ha fet un balanç molt positiu del seu primer mig any al capdavant del club.

Pel que fa al nombre de socis, el creixement durant el 2017 ha estat molt positiu i els omple d’esperança de cara a aquesta nova temporada. Una de les apostes del club és “apropar totes les activitats que ofereix a la població a preus assequibles”. És per aquest motiu, que ha definit un ampli ventall de tarifes que s’adeqüen a les necessitats de cadascú.

El Club Marítim Altafulla també treballa en la millora de la seva vessant comunicativa. Fins ara, la informació arribava als socis per correu postal, un mitjà poc eficient i que ocasionava unes despeses innecessàries. Així doncs, la voluntat és adaptar-se als nous temps i aprofitar les diferents vies de comunicació existents.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla