Esports
Foto: Kàrting Altafulla
24 de gener del 2018
El Kàrting Altafulla, a punt per la nova temporada
Les instal·lacions acolliran el 18 de febrer la prova de sortida de les IV Kàrting Series, mentre que el VI Campionat Amateur s’iniciarà el 18 de març
El Kàrting Altafulla escalfa motors per la nova temporada. Les instal·lacions altafullenques tornaran a acollir el proper 18 de febrer el tret de sortida de les Kàrting Series 2018. La quarta edició del campionat que es desenvoluparà en una quinzena de circuits d’arreu de Catalunya. L’any passat, la competició va comptar amb més de 200 participants, una xifra que esperen mantenir en aquesta nova edició.

Més enllà de les Kàrting Series, però, l’actualitat més local de l’entitat passa pel seu VI Campionat Amateur. Cinc curses puntuables que es disputaran el 18 de març, el 29 d’abril, el 27 de maig, el 10 de juny, el 21 de juliol, i el 30 de setembre.

Les diferents proves constaran d’entrenaments lliures, cronos, i una cursa a 25 voltes. Cal destacar la singularitat de les cites de l’estiu. La del 10 de juny serà la ja tradicional cursa de resistència per equips, i la del 21 de juliol, la cursa nocturna.

El preu per participar en cadascuna de les curses és de 55 euros, i inclou també comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, podis i trofeus per tots els grups, i grans premis a la classificació final.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic campionat@kartingaltafulla.com.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla