Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
26 de gener del 2018
Tot a punt per a la 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià
La cita té lloc aquest diumenge 28 de gener, i unirà de nou els castells d’Altafulla, Ferran, La Riera, El Catllar, i Tamarit
La Marxa dels Castells del Baix Gaià ja ho té tot a punt per a la celebració de la seva setena edició. La cita tindrà lloc aquest diumenge 28 de gener, i unirà de nou els castells d’Altafulla, Ferran, La Riera, El Catllar, i Tamarit.

La sortida serà a dos quarts de 9 del matí des del Castell d’Altafulla en direcció a l’Ermita de Sant Antoni, després baixarà cap a la llera del riu Gaià, connectarà amb Ferran, i recorrerà diferents camins fins arribar al Castellot de la Riera de Gaià, on hi haurà ubicat el primer avituallament. El segon se situarà a Ardenya, el tercer al Catllar, i el darrer entre la pedrera del Mèdol i La Móra, per acabar de nou a Altafulla amb la tradicional calçotada popular.

Esport, cultura i natura tornaran a anar de la mà en un recorregut de 26 km que els participants han de completar en un màxim de 7 hores.

Un dels responsables de l'organització, Guillermo Alonso, espera amb molts ganes i il·lusió una prova que s’ha convertit en un tret distintiu del municipi que aglutina un tipus de públic diferent al de les activitats que es consideren habituals al nostre territori.

La Marxa s’ha convertit en una cita ineludible a l’agenda de molts veïns del territori, i així ho demostra la gran acceptació que té any rere any. Enguany, els 600 dorsals que l’organització ha posat a disposició de la ciutadania s’han esgotat en només 10 dies, un temps rècord. Aquests, es poden recollir aquest divendres d’un quart de 6 a dos quarts de 8 de la tarda, i el dissabte de dos quarts d’11 del matí a la 1 del migdia, a la botiga Bikila de Tarragona.

A Altafulla, es poden adquirir el dissabte de 5 a 7 de la tarda, i el diumenge de 7 a 8 del matí, al Centre d’Entitats.

Hi prendran part participants de més de 70 municipis d’arreu de Catalunya i de l’Estat, i una altra dada curiosa d’aquesta setena edició és la representació femenina, que enguany s’eleva al 60% del total de participants.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col·laboració dels Atletes d’Altafulla, la Penya Ciclista d’Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2018, Geladeria La Perla i Altafulla Ràdio.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla