05 de febrer del 2018
El CE Altafulla planta cara al Catllar, però no pot evitar la derrota
L’equip de Luis Rosado competeix de a tu a tu contra el millor equip de la categoria i troba motius per l’esperança de cara a la segona volta de la competició
El CE Altafulla i el Catllar van protagonitzar un derbi del Baix Gaià vibrant, amb gols i emoció fins l’últim minut. Dos gols a l’inici de cada part van deixar les coses molt de cara pel conjunt catllarenc. En la recta final, Pol Inglès va aparèixer per retallar diferències i fer creure en la possibilitat de sumar un bon resultat. Finalment, però, els tres punts van marxar de l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

L’inici del partit va estar marcat per la fantàstica predisposició de l’Altafulla. Els jugadors van sortir endollats i amb ganes de competir davant el millor rival de la categoria. Les primeres aproximacions groc-i-negres, però, no van ser efectives. Per contra, el Catllar va marcar en la primera ocasió. Una bona combinació per la banda dreta va acabar amb un centre d’Alexandre Ionita i el remat a gol de Daniel Serrano.

El 0 a 1 va deixar ben tocat al conjunt altafullenc i els següents minuts van ser de control absolut per part del rival. Per si fos poc, Luis Rosado i Jordi Araus van trobar-se amb el contratemps de la lesió de Dani Hernández.

Óscar Tomàs, que havia estat titular al camp de la Riba, va haver de sortir des de la banqueta per defensar la porteria groc-i-negra. Al poc temps d’entrar al terreny de joc va haver de fer una gran intervenció per evitar el 0 a 2. En la mateixa jugada, Albert Roca va refusar la pilota sobre la mateixa línia de gol.

En el segon temps, l’Altafulla va tornar a sortir amb les mateixes ganes que a l’inici del partit. De la mateixa manera que en el primer temps, però, el Catllar va tornar a colpejar abans dels primers quinze minuts. Josep Maria Ramon va culminar una gran jugada col·lectiva amb un remat des de dins de l’àrea afusellant Òscar Tomàs.

Lluny d’enfonsar-se, el conjunt altafullenc va seguir lluitant sobre la gespa per retallar diferències i entrar novament dins del partit. Finalment, el seu esforç va tenir premi en un remat de Pol Inglès des de dins de l’àrea que posar l’1 a 2 al marcador. Disset gols en disset partits pel “Tigre” groc-i-negre.

L’Altafulla va acabar tancant al Catllar en el seu propi camp, tot i que no va poder materialitzar cap de les seves aproximacions a l’àrea contrària.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, va parlar als micròfons d’aquesta casa i va reconèixer que “en la segona part hem tutejat al líder i hem estat mereixedors d’alguna cosa més”. També va explicar què pot suposar aquest partit de cara a les pròximes jornades. En aquest sentit va destacar que tot depèn dels jugadors.

Per la seva part, José Mora, entrenador del Catllar, també va atendre els micròfons d’Altafulla Ràdio. En el seu cas va parlar d’una victòria treballada en un partit on “en el còmput general hem estat mereixedors de la victòria”, va dir. El tècnic també va valorar l’actuació de l’Altafulla, sobretot en els últims minuts.

El resultat permet al Catllar augmentar el seu avantatge respecte l’Arboç en 9 punts, mentre que l’Altafulla baixa a la desena posició i es queda amb 28 unitats. El següent compromís del conjunt altafullenc serà el pròxim dissabte 17 de gener al camp de la UE Tancat, després de l’aturada de Carnaval.