Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada
06 de febrer del 2018
Definit el calendari de la Copa Tarragona de Trial 2018
El campionat donarà el tret de sortida el 29 d’abril al Catllar, i també farà parada a Gandesa, Cambrils, El Vendrell, i Botarell
La Copa Tarragona de Trial 2018 ja té data. La competició, organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, ha fet públic el calendari de la competició, que donarà el tret de sortida el 29 d’abril al Catllar.

Enguany, la cita contempla un total de cinc proves, entre les quals en destaca la del 3 de juny a Gandesa, que se suma per primera vegada a l’agenda de l’entitat. Altres parades del campionat seran Cambrils, el 29 de juliol; El Vendrell, el 9 de setembre; i Botarell, el 14 d’octubre.
Per segon any consecutiu, la Copa Tarragona no farà parada a Altafulla. I és que, des de la passada edició, el municipi acull una prova de més renom com és la Copa Catalana.

La competició adoptarà el mateix format que l’any passat, quatre proves repartides del març al setembre. Començarà el dia 4 de març amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona; la segona prova serà a Altafulla el dia 8 d’abril; la tercera a Girona en el marc de la Sea Otter Europe, el dia 9 de juny; i Matadepera tancarà el certamen el dia 16 de setembre.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla