08 de febrer del 2018
El Club Voleibol Torredembarra cau contra el FC Barcelona en la primera jornada de la fase d’ascens a 1a Nacional
Els torrencs van ser superats per un rival que és favorit per aconseguir el primer lloc
El Club Voleibol Torredembarra ha encetat la segona fase de la competició amb una derrota. La visita al FC Barcelona es va resoldre amb un ajustadíssim 3 a 2 que demostra el gran nivell que tenen els dos equips. Cal recordar que els blaugrana van acabar la primera fase amb un ple de victòries. Per tant, se’ls considera els favorits per assolir el liderat del grup i l’ascens directe a la 1a Divisió Nacional.

El partit va començar amb un avantatge de 2 a 0 pels locals. En el primer set es van imposar per 25 a 18, mentre que en el segon ho van fer per 25 a 16. Els torrencs, però, van reaccionar i van guanyar el tercer set per 18 a 25. El quart va ser molt més igualat, tot i que també va caure del seu cantó amb un resultat de 28 a 30. Malauradament, els barcelonins van endur-se el cinquè i definitiu set de desempat per 15 a 12.

La derrota fa que el CV Torredembara arrenqui la fase de grups amb un cinquè lloc, tot i que suma un punt al seu caseller. El primer líder és el CV Barberà, que suma tres punts juntament amb el CV l’Ametlla del Vallès i el CV Arenys.

Enric Sirvent, jugador i capità del CV Torredembarra, ha fet una valoració d’aquest primer partit als micròfons d’Altafulla Ràdio. Tot i la derrota, ha explicat que l’equip va acabar amb unes sensacions molt positives de cara a les properes jornades.

De cara al partit de la segona jornada, Sirvent ha dit que esperen recuperar efectius i poder fer un bon partit en el que serà el seu debut com a local.

Els torrencs debutaran a casa davant el CV Monjos. El partit es jugaran aquest diumenge a les 11 del matí al Pavelló de Sant Jordi.