20 de febrer del 2018
Marta Camps es proclama Campiona de Catalunya en els 800 metres de la categoria w45
La també corredora local Maria José Carabante ha aconseguit la plata en els 400 metres i el bronze en els 200 metres
L’atleta Marta Camps suma un nou èxit majúscul al seu palmarès. La fita de l’altafullenca passa ara pel 23è Campionat de Catalunya Màster Individual, on ha aconseguit l’or en els 800 metres de la categoria W45. Amb un temps de 2 minuts, 20 segons i 72 centèsimes, la corredora del Barcelona Atletisme no únicament ha alçat el títol de la competició, sinó que ha entrat dins del top-10 europeu de tots els temps.

Tot i la gran fita assolida, però, Camps ha registrat aquesta nova marca aquest cap de setmana a Sabadell amb un cert regust agredolç, i és que s’ha quedat a només 15 centèsimes del rècord d’Espanya. Al podi l’han acompanyat Silvia Bausa (2:44.16) i Maria Ángeles Benavente (3:20.49).

S’han de destacar també els excel·lents resultats d’un altre dels referents dels Atletes d’Altafulla, Maria José Carabante. Ha aconseguit la plata en els 400 metres de la categoria W45, amb un registre d’1 minut, 1 segon, i 63 centèsimes; i el bronze en els 200 metres de la mateixa categoria amb un temps de 28 segons i 2 centèsimes.

En la primera modalitat han pujat amb ella al podi Mireia Gorju (1:01.49) i Eulalia Torrescasana (1:04.03); i en la segona, Maria Assumpció Puig (27.32), i Mireia Gorju de nou (27.52).