05 de març del 2018
El CFS Altafulla deixa escapar la victòria a la pista de les Corts i esgarrapa un punt agredolç
L’equip de José Valero desaprofita un 1 a 3 a favor i encaixa dos gols en la recta final del partit per acabar signant un estèril empat
El CFS Altafulla ha estat molt a prop d’assaltar la pista de les Corts UBAE en el partit corresponent a la dissetena jornada de la Divisió d’Honor. Les altafullenques tenien a la mà derrotar un rival de la zona alta de la classificació, però han acabat cedint un empat en el tram final del partit.

Les locals han començat colpejant primer amb el gol d’Emma Cardoner quan només s’havien jugat tres minuts. La resposta de les altafullenques ha arribat just abans del descans i per partida doble. En el minut 18, Laia Peries i Adriana Pérez han capgirat el marcador amb dos gols pràcticament seguits. Aquesta última ja en porta 18 en el present campionat.

A la represa, les noies de José Valero han augmentat el seu avantatge gràcies a la diana de Susana Mallén en el 33’. Amb set minuts per endavant, tenien la victòria a tocar. Malauradament, les barcelonines han estat capaces de salvar un empat a última hora. Silvia Oller en el 38’ i Mercè Portabella en el 39’ han estat les encarregades de signar el 3 a 3 definitiu.

L’empat deixa al CFS Altafulla en la setena posició i 22 punts. La nota positiva és que la diferència amb la quarta posició, que precisament marca les Corts, continua sent de 5 unitats.

En el següent compromís, les altafullenques rebran el Salou CFS. El partit es jugarà el pròxim dissabte a les 5 de la tarda al Pavelló Municipal d’Altafulla i serà retransmès per TAC12 amb la narració de Toni Cabanillas.