27 de març del 2018
El CFS Torredembarra s’imposa per 6 a 4 al CFS El Catllar Atlètic en el derbi del Baix Gaià
El resultat deixa a ambdós conjunts amb 35 punts a la classificació, a només un de la segona plaça
El CFS Torredembarra s’ha imposat al CFS El Catllar Atlètic en el derbi per excel·lència del futbol sala del Baix Gaià. El partit ha estat ple de gols i d’alternatives, tot i que finalment els 3 punts s’han quedat al Pavelló Sant Jordi.

En els primers deu minuts ja s’han vist tres gols. El primer, el del torrenc Abel Casanovas en el 3’. Sis minuts després, dos gols seguits de Pablo Javier Romero i d’Ignasi Abelló han capgirat el marcador a favor dels catllarencs.

Adrián Frutos i José Manuel Arias, en el 18’ i 25’ respectivament, han tornat a canviar el guió del partit fent pujar el 3 a 2 en el marcador. En la jugada següent, Ignasi Abelló ha convertit una pena màxima en el 3 a 3, però acte seguit, José Manuel Arias ha fet el 4 a 3.

Més tard, en el 36’, Adrián Frutos ha doblat l’avantatge dels torrencs amb el seu segon gol del partit. Andrés Zornoza ha respost amb el 5 a 4, però Miguel Ángel Musselli ha tancat el partit amb el 6 a 4 definitiu.

Aquest resultat permet al CFS Torredembarra assolir la tercera posició passant per sobre del CFS El Catllar Atlètic. Tots dos equips tenen 35 punts i es troben a un de la segona plaça.

Jeroni Rañé, president i jugador del CFS Torredembarra, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que la victòria és un pas molt important. No obstant això, ha reconegut que encara queden set jornades i pot passar qualsevol cosa.

Per la seva part, Alfredo Polo, entrenador del CFS El Catllar Atlètic, ha reconegut que l’equip ha acabat tocat perquè tenien moltes expectatives d’aconseguir un bon resultat.

En la següent jornada, els catllarencs rebran el Lleida el pròxim dissabte 7 d’abril a les 6 de la tarda al Pavelló d’Altafulla. Per la seva part, els torrencs visitaran el Tecnovit Alforja a dos quarts de 7 al Pavelló Municipal d’Alforja.