29 de març del 2018
Marta Camps posa la cirereta a la temporada amb el Campionat d’Europa en els 800 metres
L’atleta altafullenca ha assolit el rècord d’Espanya en categoria W45 amb un registre de 2 minuts, 20 segons i 11 centèsimes
Marta Camps ha tancat una temporada per emmarcar al pavelló d’atletisme del Centro Deportivo Municipal Gallur de Madrid. L’atleta altafullenca ha posat la cirereta a la campanya d’hivern amb el Campionat d’Europa Màster en Pista Coberta en la modalitat dels 800 metres, la seva principal fita per aquest 2018.

Camps s’ha imposat en la categoria W45 amb una marca de 2 minuts, 20 segons i 11 centèsimes. La segona posició ha estat per la també altafullenca Maria José Carabante, que ha aconseguit un registre de 2 minuts, 23 segons i 19 centèsimes; i el podi l’ha completat la britànica Clare Constable amb un temps de 2 minuts, 23 segons i 55 centèsimes.

Un registre el de la campiona que no només li ha donat el títol, sinó que li ha permès aconseguir el rècord d’Espanya, un altre dels objectius que ha perseguit l’altafullenca al llarg d’aquesta temporada d’hivern.

Aquest doble reconeixement no ha estat l’únic que ha aconseguit Marta Camps en la cita europea. També ha aconseguit la plata en els 1.500 metres amb un temps de 4 minuts, 50 segons i 13 centèsimes. Un resultat que li ha quedat un pèl curt, sobretot perquè assegura que la primera posició era “assequible”. De fet, aquesta mateixa temporada ha assolit en aquesta modalitat la marca de la guanyadora, l’austríaca Elisa Poeltner-Holkovic: 4 minuts, 48 segons i 16 centèsimes. La tercera plaça ha estat per la italiana Simona Prunea. L’altafullenca ha reconegut que els 800 metres del dia anterior li van passar factura.

Ara, un cop finalitzada la temporada d’hivern, és moment de pensar en la competició a l’aire lliure.