Esports
Foto: trialsport.es
06 d'abril del 2018
La Copa Catalana de Trial fa parada a Altafulla aquest diumenge
Un total de 150 pilots provinents de Catalunya, Espanya i Europa participaran en una jornada amenaçada per les pluges
Altafulla acull aquest diumenge la segona prova de la Copa Catalana de Trial. El municipi repeteix per segon any consecutiu com un dels quatre escenaris de la competició. Les proves tindran lloc a l’entorn de les Eres, on s’instal·larà una zona artificial de formigó, bobines i equilibri, i a la zona natural del parc del Comunidor.

La jornada donarà el tret de sortida a les 9 del matí amb les categories Aleví, Open, Màster, R2 i R3, que s’allargaran fins a dos quarts de 12. Mitja hora després serà el torn de les categories Principiant, Pre-Benjamí, que finalitzaran a dos quarts de 2. Entre aquestes dues franges horàries es disputaran les categories més importants, l’Elit i l’R1, que arrancaran a les 11 del matí i acabaran a dos quarts de 2 del migdia.

Un element que pot unir-se a última hora és la pluja, segons apunten les previsions meteorològiques. Depenent de la seva intensitat, però, la prova es disputarà afegint una dificultat extra pels pilots. Així ho ha explicat el regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, qui també ha destacat les característiques del circuit i la presència dels millors pilots nacionals.

Enguany es repetirà la xifra de 150 pilots que van participar l’any passat provinents de Catalunya, España i d’arreu d’Europa. Llavors, entre els més destacats van ser-hi presents l’equip suec de l’elit femenina internacional i del top5 internacional.

La competició es va posar en marxa el 4 de març amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, i aquest 2018 també farà parada a Girona, el 9 de juny, i a Matadepera, el 16 de setembre.
Jaume Sànchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla