09 d'abril del 2018
L’Infantil del CE Altafulla es proclama campió de lliga
La victòria al camp del Cunit permet a l’equip dirigit per Xavi Liarte, Cayetano Costa i Mohamed Amahdar alçar-se amb el primer títol de l’Escola de Futbol
El CE Altafulla està d’enhorabona. L’Infantil s’ha proclamat campió del Grup 16 de Segona Divisió després de guanyar per 0 a 3 el Cunit. El conjunt cunitenc ha estat juntament amb el Vendrell un dels seus grans rivals de la temporada, la qual cosa dóna més mèrit a la victòria i al títol de lliga.

Daniel Euler ha obert el camí de la victòria abans dels primers vint minuts. Poc després, David Vázquez ha fet el 0 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans. Ja en la segona part, Daniel Fernández ha completat el marcador des del punt de penal. Els tres han estat els braços executors d’un èxit que correspon a tots i cadascun dels jugadors que formen el planter. Un èxit del qual també en formen part els tres entrenadors: Xavier Liarte, Mohamed Amahdar i Cayetano Costa.

Els tres són la cara visible d’un equip que està realitzant una temporada excel·lent. Després de començar-la amb una derrota al camp de la Riera en la primera jornada, han encadenat dinou victòries consecutives que l’han portat a la consecució del campionat. La capacitat golejadora de l’equip amb 80 gols a favor i el bon nivell defensiu que ha mostrat fins ara amb només quinze gols encaixats han estat dos factors clau.

En l’àmbit individual, cal destacar els deu gols de Raúl Espinar i Daniel Euler i els quinze gols d’Àngel Segura.

La fita quedarà marcada per sempre en els anhels del club perquè aquest és el primer títol de l’Escola de Futbol Base des de la seva recuperació. El projecte va començar ara fa sis anys, quan el camp encara era de terra. Des de llavors ha patit una evolució ascendent que l’ha permès comptar amb totes les categories de formació. Enguany, només li ha mancat poder completar un equip Juvenil, la qual cosa podria ser una realitat la propera temporada.