27 d'abril del 2018
El CFS Altafulla visita la Penya Esplugues en un duel directe per la sisena posició
L’equip de José Valero afronta el primer dels dos partits seguits fora de casa amb la possibilitat de retallar tres punts al quart classificat
El CFS Altafulla afronta un dels partits més atractius del tram final de temporada. En aquesta ocasió visita la pista de la Penya Esplugues, un equip amb el qual està empatat a 32 punts. Les altafullenques intentaran sumar un bon resultat per seguir per davant a la taula, mentre que les locals esperen capgirar la situació. Ambdós equips, però, tenen l’oportunitat de situar-se a un punt de la quarta plaça perquè les Corts descansa.

El conjunt de José Valero afronta el duel amb confiança després de l’empat a dos davant el CN Caldes. El punt contra el tercer classificat li va permetre refer-se de la golejada a la pista del Ripollet FS. Ara, espera fer-lo bo amb una nova victòria en el primer dels dos partits seguits que ha de disputar fora de casa.

En el partit de la primera volta, l’Altafulla va imposar-se per 2 a 1. Per tant, les locals no només intentaran guanyar el partit, sinó que també buscaran adjudicar-se la diferència de gols particular. Cal destacar el bon rendiment que estan demostrant a la seva pista, on no perden des del passat 26 de gener. Des de llavors han encadenat cinc partits sense perdre amb resultats destacats com l’empat davant el Ripollet i la victòria contra el Caldes.

Les jugadores més importants del conjunt del Llobregat són Carolina Carbonell i Núria Becerra, autores d’onze i setze gols respectivament.

El partit es disputarà aquest diumenge a les 4 de la tarda al Pavelló CEM les Moreres.