03 de maig del 2018
Els Atletes d’Altafulla completen una bona actuació a la Cursa Trail Pont del Diable
Els bons resultats dels 12 atletes participants fan que es consolidin a la segona posició del rànquing per equips
Els Atletes d’Altafulla van participar en la Cursa Trail Pont del Diable, la cinquena prova puntuable de la Lliga Trail TGN Nord. Ho van fer amb grup de dotze corredors, en el que cal destacar la presència de tres noies.

Les actuacions més destacades van ser les de Sergi Planes (19è), Toni Miró (22è) i Laura Pallejà, que va ser primera en la categoria Sènior.

Pel que fa als resultats en la classificació general, en la modalitat masculina hi ha sis atletes d’Altafulla d'entre els vint primers classificats. Sergi Planes és 3è; Ricard Serramià 6è; Ricard Garcia 7è; Titus Güell 11è; Aquilino Berdejo 15è; i Joan Palazon 18è.

En la classificació general femenina, Arantxa Abillar és 8a; Núria Pagès 10a; Sara Garcia 14a; Laura Pallejà 23a; i Marta Ramos 33a.
Amb els resultats obtinguts a la Cursa Trail del Pont del Diable, els Atletes d’Altafulla mantenen la segona posició per equips. Cal recordar que en aquesta competició hi participen més de 100 equips. Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail del club, ha fet una valoració molt positiva de la cursa.

La propera prova de la competició tindrà lloc el proper diumenge a Bellvei. El recorregut de la cursa és de 13 kilòmetres i combina l’asfalt amb la muntanya.

Altres proves d’aquesta segona temporada seran la Cursa El Catllar (19 de maig), la Cursa Trail Roda de Berà (27 de maig), la Cursa Trail Arbolí (3 de juny), la Cursa Trail Colldejou (8 de juliol), la Cursa Trail d’Iniciació de Creixell (22 de juliol), la Cursa Trail Filirun del Vendrell (25 d’agost), la Cursa Trail L’Albiol (30 de setembre), la Cursa Trail Serra de Montsant (20 d’octubre), la Cursa de Tardor d’Altafulla (1 de novembre), la Cursa Trail Ermites Ulldemolins (18 de novembre), i la Cursa Trail La Riera de Gaià (16 de desembre).