08 de maig del 2018
El CFS El Catllar Atlètic cau a la pista de l’Alforja i fa un pas enrere en la lluita per l’ascens
El CFS Torredembarra juga aquest divendres a la pista del Balaguer i necessita la victòria per somiant
El Catllar Atlètic va fer un pas enrere en la lluita per l’ascens a Tercera Divisió Nacional després de caure a la pista de l’Alforja. Ernest Queralt i Albert Cubero van situar el 2 a 0 en el marcador quan només s’havien jugat tres minuts. Ignasi Abelló va descomptar amb el primer gols dels catllarencs, però va ser un miratge. Abans del descans, Sergi Escandell i el mateix Cubero van situar el 4 a 1.

A la represa, Óscar Travé, Cubero i Xavier Pell van ampliar la diferència fins el 7 a 1. A manca de tres minuts pel final, el mateix Pell va maquillar el marcador amb el 7 a 2 definitiu.

La derrota li ha fet perdre l’oportunitat d’empatar a punts amb el Salou CFS. Només queden dues jornades de lliga i tot està per decidir, doncs en la darrera jornada ambdós equips s’enfrontaran en un partit a vida o mor. Un partit del qual estarà molt pendent el Torredembarra, que esperarà una victòria dels seus veïns del Baix Gaià.

Abans, però, els torrencs hauran de guanyar els dos partits que tenen entre aquest divendres i el proper diumenge. El primer tindrà lloc a la pista del Balaguer a dos quarts de 10 del vespre i és el partit corresponent a la jornada d’aquest passat cap de setmana. El segon es disputarà dos dies després davant el Laguna CFS a les 12 del migdia al Pavelló Sant Jordi.